Algemene voorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen zijn met Dressed by Ella-Fay. 
Dressed by Ella-Fay behoudt zich ten alle tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzen en/of aan te vullen.

Prijzen:
de getoonde prijzen voor de artikelen in de webshop zijn in euro's, inclusief 21% BTW en verpakking, excl. verzendingskosten.

Bestellen:
De overeenkomst kom tot stand op het moment dat u via de webshop van Dressed by Ella-Fay een definitieve bestelling plaatst.  Hierna ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u er zelf voor te zorgen het juiste afleveradres op te geven. Mocht het artikel dat u bestelde niet meer voorradig zijn en /of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan brengen wij u hiervan persoonlijk op de hoogte, ofwel per mail, ofwel telefonisch. Mocht het artikel helemaal niet meer leverbaar zijn dan zal de koopovereenkomst door Dressed by Ella-Fay zelf worden ontbonden en wordt het bedrag dat reeds betaald werd natuurlijk teruggestort.

 

Retouren:

* U staat zelf in voor de retourkosten

 * De producten zijn in originele staat met labels en ticketjes

 * De producten werden niet gewassen noch langdurig gedragen , geen vlekken enzv.


Betalingen:

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. 

1. Vooraf betalen.  U kunt de betaling doen via overschrijving op het bankrekeningnummer BE25 0689 3477 5182 met vermelding van het ordernummer dat u kreeg per mail. Na ontvangst van de betaling verwerken wij uw bestelling onmiddellijk
2. via uw bankcontact. Na het betalen verwerken wij uw bestelling onmiddellijk.

Levertijd:
Zodra de bestelling en betaling door ons ontvangen is verwerken wij met alle zorg uw bestelling.  Wij streven ernaar om de bestelling binnen de 2 à 3 werkdagen te verzenden, tenzij  anders overeengekomen. Indien er door een te kort aan voorraad een andere leveringstermijn geldt stellen wij u hiervan zeker op de hoogte per mail of per telefoon.

verzendingen:
alle leveringen worden verstuurd via B-post , het standaard tarief dat wij hanteren als verzendingskost komt op 6,95€ in België en voor Nederland bedraagd deze 8,00€.
Uw bestelling zal in perfecte staat afgeleverd worden aan B-post, verzendingen zijn ten alle tijde voor risico van de verkoper. Dressed by Ella-Fay is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door B-post of voor eventuele beschadigingen of kwijtraken van uw zending.

Volg je ons al op instagram? @dressedbyellafay

 

Β© 2019 - 2021 Dressed by Ella-Fay | sitemap | rss